Tietosuoja

  1. CIL Suomi Oy käsittelee toiminnassaan ainoastaan sellaisia henkilötietoja, jotka ovat sen liiketoiminnan ja suoramarkkinoinnin kannalta tarpeellisia.

  2. Henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan henkilötietolain (523/1999) säännöksiä.

  3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on CIL Suomi Oy:n liiketoiminta, asiakassuhteen hoito ja ylläpito sekä suoramarkkinointi (sähköpostitse tai muuten).

  4. Henkilötietoja voidaan henkilötietolain mukaisesti käyttää ja luovuttaa Valittujen Palojen yhteistyökumppaneille suoramarkkinointia varten.

  5. Jokaisella on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa ja vaatia korjattavaksi itseään koskevat tiedot sekä kieltää itselleen kohdistettu suoramarkkinointi. Yhteydenottopyynnöt: CIL Suomi Oy, Asiakaspalvelu, Pitäjänmäentie 14, 00380 Helsinki.

  6. Rekisterinpitäjä on CIL Suomi Oy. Rekisteriseloste on nähtävissä CIL Suomi Oy, Pitäjänmäentie 14, 00380 Helsinki.

  7. Voidaksemme parantaa Web palvelumme toimintaa, käytämme sivustollamme ns. "Cookies" -tekniikkaa. "Cookie" on käyttäjän Web selaimeen sisällytetty ominaisuus joka liittää käyttäjän tietokoneeseen "käyttäjätunnisteen". "Cookie" -tekniikkaa käytetään seuraamaan Web sivuston käyttäjien niillä suorittamia toimintoja. "Cookie" antaa Web sivuston ylläpitäjälle tiedon millä sivuilla, missä järjestyksessä ja miten usein käyttäjä on sivuilla vieraillut. "Cookieta" ei voi käyttää henkilön tunnistamiseen, sillä ainoastaan yksilöidään käyttäjän tietokone niin että palvelun tarjoajan järjestelmä tunnistaa sen aina kun palvelua käytetään. Mikäli et halua vastaanottaa "Cookieta" tietokoneellesi voit määritellä selainohjelmasi estämään sen. "Cookieta" ei käytetä henkilötiedon kuten nimen, osoitteen tai sähköpostiosoitteen rekisteröintiin.